Podgorica

  Montenegro, bussresa från Sarajevo till Podgorica Montenegro, bussresa från Sarajevo till Podgorica Montenegro, bussresa från Sarajevo till Podgorica Montenegro, bussresa från Sarajevo till Podgorica Montenegro, bussresa från Sarajevo till Podgorica  

  Montenegro, bussresa från Sarajevo till Podgorica Montenegro, bussresa från Sarajevo till Podgorica Montenegro, bussresa från Sarajevo till Podgorica En trevlig australiensisk tjej jag träffade på vandrarhemmet. Hon behövde en EU-medborgare att gifta sig med så hon kunde få stanna kvar i Europa längre. Den äldre delen av staden  

  Den äldre delen av staden Mali Park  

  Trg Republike Utsidan av vandrarhemmet (Steves place), det var egentligen bara en vanlig lägenhet. Kyrka  

  Inte alls speciellt välunderhållen Öppnade gravar Välta gravstenar Nere i en grav kunde man se en dödskalle  

  Kyrkogården Det var hemskt att se hur de lät den förfalla.  

  Här i skogen fanns det förutom gravar en massa använda kondomer då det var här ungdommarna i staden gick för att ha sex. Den där såg inte ny ut. Ett monument över Natos bombningar. Ett monument över Natos bombningar. Ett monument över Natos bombningar.  

  Skyddsrum Utsikt från bron Blaza Jovanovica Hotell Podgorica  

   

  Bron som syns är Blaza Jovanovica Det där sönderfallna rucklet hade riktigt bra läge En estländare som även skulle börja jobba med Steve på vandrarhemmet. Både Blaza Jovanovica och Millenium bridge bakom den.  

  Rijeka Moraca På väg uppför berget Park Suma Ljubovic för att få lite utsikt. Utsikt från berget. En mer välskött kyrkogård.  

  Utsikt från berget. Utsikt från berget. En hel del nybyggnationer. En stor oanvänd plan mitt på berget. Utsikt från berget.  

  Utsikt från berget. Utsikt från berget. Utsikt från berget. Utsikt från berget. Nybyggen mitt bland alla gamla hus.  

  Här var det ett alldeles nybyggt hus brevid ett ruckel. Det var vanligt med bilder på gravstenarna. Den nya delen av staden.  

  Universitetet. Delta City, ett stort shoppingcenter som vi vandrade till.  

   

  En demonstration, vi förstod dock inte vad den var för. Dom där hundarna följde efter oss riktigt länge, ibland en bit bakom. De korsade även gator fast de var nära att bli överkörda.  

  En artist jag inte kommer ihåg namnet på. Millenium Bridge Gatan Vucedolska (tror jag) En malasisk tjej hade tillkommit till vandrarhemmet.  

  På väg mot kyrkogården mitt i natten. Jag! Dödskalle igen! Jag hade hoppats på att hon skulle bli rejält rädd... Vi hittade något monument för andra världskriget.  

  Tåg på väg mot Serbien. Tåg på väg mot Serbien. Tåg på väg mot Serbien. Tåg på väg mot Serbien.  

  Tåg på väg mot Serbien. Tåg på väg mot Serbien. Tåg på väg mot Serbien. Tåg på väg mot Serbien. Tåg på väg mot Serbien.  

created with igal for freebsd